Tunturiauto
Esimerkkikuva 1
665_62233_original.jpg
262_Rock_01.jpg
123

›› Video

 

›› Ajankohtaista

Töitä tarjolla Kemijärven toimipisteissä

Kemijärven korjaamolle haetaan yhtä raskaan kaluston ajoneuvoasentajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Alatalo Markus, Puh: 0400838316, markus.alatalo@tunturiauto.fi

Lisätietoa: www.mol.fi, hakusanalla: tunturiauto.


Sodankylässä ja Kemijärvellä sijaitsevat Suomen pohjoisimmat TopTruck-korjaamot

Sodankylän ja Kemijärven TunturiAuton toimipisteet kuuluvat lähes koko Suomen kattavaa TopTruck-korjaamoverkostoon. TopTruck-korjaamot tarjoavat monipuolista raskaan kaluston huolto- ja korjaamotoimintaa. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. varaosat, lisävarusteet, renkaat, kemikaalit, kiinnitystarvikkeet ja työkalut.


Automaattivaihteistojen öljynvaihdot 100% huuhtelemalla

Käytössämme on täysautomaattinen Forte huoltolaite, jolla saa vaihdettua automaattivaihteiston öljyt 100%:sesti. Perinteisellä tavalla saadaan vaihdettua parhaimmillaan vain 30-40%. Öljynvaihdon yhteydessä laitteella onnistuu myös vaihteiston pesu ja hoitoaineen lisäys.

Tyypillisiä likaisen ja ominaisuutensa menettäneen öljyn aiheuttamia vikoja automaattivaihteistossa: Vaihteisto vaihtaa liian hitaasti tai nopeasti, pitää kovaa ääntä tai reagoi jähmeästi. Auto ryntäilee eteen- tai taaksepäin tai pysähtyy vaihteen vaihtuessa.


Uudet kotisivut avattu.

Tunturiauto uudisti kotisivunsa. Uusilta sivuilta löydät helposti tietoa tarjoamistamme palveluista sekä yhteistyökumppaneistamme. Voit myös katsoa kuvia ja mainosvideomme. 


Oulun toimisto uusissa tiloissa.

Tunturiauton Oulun toimisto löytyy tätä nykyä osoitteesta Elektroniikkatie 3, 90590 Oulu.